Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 6-12 iunie 2022: Gemenii se întorc cu susul în jos

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Specialistul în Numerologie a făcut previziuni astrologice pentru următoarea săptămână, 6-12 iunie.

Iată ce v-au rezervat astrele în funcție de fiecare zodie în parte. Se pare că nativii zodiei Gemeni se întorc cu susul în jos.

Horoscop rune 6-12 iunie, cu Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre darul runelor pentru cele 12 zodii, în săptămâna 6-12 iunie.

Zodia Berbec – nativii zodiei Berbec trebuie să-şi mobilizeze forţele şi să susţină o bătălie. Numerologul spune că cei născuți sub acest semn zodiacal sunt puși pe trăsnăi.

Zodia Taur – se va produce un salt rapid și calitativ în existența celor născuți în această zodie. Taurul va da lovitura, spune numerologul.

Zodia Gemeni – cei născuți în această zodie s-au întors cu susul în jos. Gemenii au o săptămână de comunicare. Atenţie la un mesaj care se va strecura!

Zodia Rac – acești nativi se află sub protecție divină. Pot face orice își doresc pentru că vor fi în afara oricărui pericol.

Zodia Leu – nativii zodiei Leu vor primi un cadou minunat din partea unei persoane care se gândește la ei. Vor fi plăcut surprinși.

Zodia Fecioară
Numerologul spune că nativii zodiei Fecioară vor face o schimbare majoră în viața lor: pleacă pe două alternanţe. Unele caută să schimbe locul de muncă, iar altele vor căuta pur şi simplu să se mute din casă.

Zodia Balanță – acestor nativi le este recomandat să schimbe tactica, să abordeze problemele într-un mod diferit dacă vor să aibă de câștigat.

Zodia Scorpion – nativii zodiei Scorpion sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, spune numerologul.

Zodia Săgetător – visele acestor nativi sunt pe cale să se îndeplinească. Numerologul spune că Săgetătorii au parte de fertilitate și belșug.

Zodia Capricorn – recomandare pentru nativii Capricorn: lăsați în urmă problemele vechi și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis.