Vremea în București. Prognoza meteo ANM aduce frigul în Capitală. Avertizare meteo RO-ALERT UPDATE

Vremea în București. Prognoza meteo ANM ne transmite că frigul vine în Capitală. Mai mult, cireașa de pe tort, va ploua torențial până miercuri.

ISUBIF a transmis un mesaj RO-Alert de cod portocaliu de vreme severă chiar în momentul în care, pe Arena Națională, a început meciul Austria-Macedonia de Nord, de la Campionatul European.

„AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU – In Bucuresti, vijelie, rafale de peste 60-65 km/h, grindina de mici si mediu dimensiuni, averse torentiale. Perioada de manifestare 13.06.2021, intre orele 19:10 – 20:30. Evitati deplasările şi luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Urmaţi instructiunile autoritatilor. Accesaţi canalele media și aplicaţiile din mediul on-line ale DSU, IGSU şi ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, a transmis ISUBIF.

Vremea în București
Vremea în București. Prognoza meteo ANM aduce frigul în Capitală. Va ploua torențial până miercuri

Prognoză specială pentru București anunță ploi torențiale și temperaturi scăzute. Marți dimineață vor fi 10 grade Celsius în Capitală.
Meteorologii au actualizat, duminică, prognoza meteo specială emisă pentru Bucureşti, unde până miercuri va ploua torențial, iar vremea va fi răcoroasă. Marți dimineață, temperaturile vor scădea, în jumătatea lui iunie, chiar și la 10 grade Celsius.

Cum va fi vremea duminică seară
Duminică, cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă în medie de 15 -25 l/mp.

Vremea în București. Prognoza meteo ANM aduce frigul în Capitală. Va ploua torențial până miercuri

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor, când vor fi posibile și vijelii. În orele amiezii, temperatura maximă va fi de 23 -24 de grade, dar va scădea rapid în timpul ploii, spre 16-18 grade.