Vladimir Putin ar fi în comă după o operaţie nereuşită. Speculaţiile presei ucrainene

Serviciile secrete, citând surse din Kremlin, au raportat că anturajul lui Putin a început să pregătească așa-numita „tranziție a puterii” și să caute un succesor la „tron”.

Potrivit presei ucrainene, președintele rus Vladimir Putin ar fi trecut printr-o intervenție chirurgicală nereușită pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, în urma căreia ar fi intrat în comă.

Potrivit informațiilor, președintele Federației Ruse se află la terapie intensivă, unde viața îi este susținută cu ajutorul aparatelor. Putin ar avea toate refelexele inhibate la nivelul trunchiului, iar corpul său nu răspunde la durere, relatează obozrevatel.com.

Șeful Federației Ruse se află într-o stare de comă distructivă, spun surse de informații. Anturajul dictatorului a decis să ascundă informații despre starea lui Putin. Ei plănuiesc să nu dea informații până când Kremlinul nu va stabili cine îi va succeda.

Până atunci, sosia lui va apărea în public, pentru a liniști mass-media. Este de așteptat ca ministrul rus de externe Serghei Lavrov să se adreseze în curând președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cu cererea de a anunța întâlnirea mult așteptată dintre Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, la care va trebui să participe și liderul turc.

Totuși, potrivit unor surse, conform planului Kremlinului, această întâlnire nu va avea loc pentru a nu risca dezvăluirea privind înlocuirea lui Putin cu o sosie.

Rusia intenționează să dea vina pe Ucraina, pe poziția sa presupus neconstructivă și pe Volodimir Zelenski, pentru că au sabotat această întâlnire, iar în plus, vor fi înaintate condiții care sunt evident inacceptabile pentru Ucraina.

Amintim că președintele turc Recep Tayyip Erdogan plănuiește să poarte discuții cu președinții Ucrainei și Rusiei, Volodimir Zelenski și Vladimir Putin. Acestea ar trebui să aibă loc în această săptămână și se vor axa pe deblocarea exporturilor maritime de cereale ucrainene.

Putin ar fi fost tratat pentru cancer în luna aprilie şi ar fi scăpat de o tentativă de asasinat în martie, susţine un raport clasificat al SUA

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi urmat un tratament pentru un cancer în stadiu avansat în luna aprilie şi ar fi scăpat de o tentativă de asasinat în martie, susţine un raport clasificat al Statelor Unite, au declarat trei lideri ai serviciilor secrete americane pentru Newsweek. Un oficial din cadrul serviciilor naţionale de informaţii (DNI) afirmă că posibilitatea ca Putin să fie bolnav, sau chiar să moară, ar diminua ameninţarea unui război nuclear. ”Putin este cu siguranţă bolnav”, însă continuă să fie ”periculos, iar dacă moare, se va declanşa haosul”, a mai subliniat oficialul DNI.