Vlad Voiculescu tuna si fulgera dupa desemnarea lui Nicolae Ciuca:

Vlad Voiculescu , fostul ministru al Sanatatii, spune ca desemnarea lui Nicolae Ciuca drept candidat la functia de

prim-ministru nu nu este o solutie pentru tara noastra sau pentru romani, ci “cel mult” una pentru un presedinte “care nu suporta sa fie contrazis”.

“Domnul presedinte tocmai l-a desemnat pe domnul Ciuca premier. As fi vrut sa pot fi mai optimist in conditiile nenorocirilor produse de acest virus si tensiunii pe care o simtim cu totii in aer. Cine isi imagineaza insa ca o conducere militara (sau a unui militar) inseamna claritate, ordine, disciplina, eficienta… nu a fost atent nici la campania de vaccinare, nici la Institutul Cantacuzino, nici la felul in care au servit cetatenii acestei tari pana acum institutiile cu ‘sa traiti’. Solutia ‘militara’ nu este o solutie pentru Romania sau pentru romani.

Este cel mult o solutie pentru un presedinte care nu suporta sa fie contrazis si care isi inchipuie ca poate fi primarul Romaniei si pentru un mic grup de indivizi care vor sa controleze resursele fara sa ii mai doara capul”, a scris Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, joi, pe pagina sa de Facebook.

“Cand aceasta perioada se va fi terminat si mai multi romani care inteleg ce se intampla vor fi emigrat catre tari care au reusit sa isi consolideze democratiile ‘civile’, la nivelul intregului popor inca un mit – acela al militarului de cariera care isi da viata pentru tara – se va fi daramat”, a mai spus fostul ministru al Sanatatii.