Vizită nocturnă la Anamaria Prodan a unui fost fotbalist de la FCSB. Ce oaspete a avut impresara în Dubai

Pentru a-i da spațiu lui Laurențiu Reghecampf, dar și pentru a se ocupa de afacerile familiei, Anamaria Prodan se află de ceva vreme în Dubai.

Pe lângă muncă, impresara profită de fiecare ocazie pentru a se relaxa. Mai mult, aceasta a fost vizitată și de un fost fotbalist de la FCSB.

Anamaria Prodan, întâlnire misterioasă cu un bărbat divorțat
După cum se știe deja, sexy impresara obișnuiește să facă transferuri pe piața din această țară. O parte importantă a planurilor pe care le are în Emiratele Arabe Unite a fost chiar întâlnirea cu un bărbat divorțat. Cei doi au luat masa împreună și au discutat afaceri. Este vorba despre Walter Zenga, celebrul antrenor care a avut o relație timp de 15 ani cu Raluca Zenga. Soția lui Laurențiu Reghecampf îi caută echipă antrenorului italian în zona arabă.

Nou proiect în FOOTBALL cu legenda WALTER ZENGA ❤️🙏🙌”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, la poza cu antrenorul italian.

Printre sesiunile de stat la plaja și de pozat în costum de baie, Anamaria Prodan și-a făcut timp să se vadă și cu un fost fotbalist de la FCSB. Bărbatul se află în Dubai în vacanță și a profitat de ocazie pentru a o vizita pe impresară împreună cu soția. Este vorba despre Gabriel Enache, cel care în prezent joacă la Zhetysu, în Kazahstan.

Alături de superba sa soție, Elena Enache, Gabriel a sărbătorit împlinirea a 31 de ani. După cum se poate observa în poze, cei doi soți au plecat în Dubai și alături de fiul lor.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a publicat un alt clip video, pe contul său de Instagram, în care Laurențiu Reghecampf îi transmite, în limba engleză, că o iubește. Se pare că antrenorul CSU Craiova a simțit nevoia să răspundă tuturor semnelor de iubire din partea soției sale

Așa este soțul meu în realitate! După fiecare antrenament îmi trimite mesaj. Nu trimite către Becali sau către dame de oraș. Nu stă în restaurante să bea până leșină cum văd că se insinuează. Muncește si vine acasă, face avere pentru familia noastră, cumpără case copiilor, banii din conturi îi cheltuie numai pentru familia lui! Încă vă rog să-mi lăsați soțul și copiii în pace!(…)”, a scris impresara alături de clipul video în care Reghe îi declară iubirea.

Și nu s-a oprit aici. Anamaria Prodan trage cu dinții de această relație și încearcă să trimită cât mai multe mesaje de iubire, bineînțeles însoțite de poze sexy. În ultima s-a postare de pe Instagram a adăugat un text cu care a șocat iar pe toată lumea:

Te iubesc. (…) Am nevoie de tine să mă încălzeşti în aceste nopţi de singurătate”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.