Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea! Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Viviana Sposub a revenit la Vorbește Lumea! Sore, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană, vor prezenta și ei alături de Cove, de astăzi și până vineri, emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, după ce Lora a decis să se retragă.

Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informații mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale și, împreună, vor completa tabloul unei dimineți perfecte.

„Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea.

Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață’, a declarat Sore.

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste:

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.

Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii’ și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!’