Viorica și Ioniță de la Clejani profită maxim de pe urma scandalurilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au înțeles că orice formă de publicitate, fie și ea negativă, le poate fi de folos. Astfel încât, ei au decis să profite la maximum de pe urma scandalurilor în care a fost implicată familia lor.

Vorbim aici mai ales de episoadeale destul de dese în care fiul lor, Fulgy, a stat în lumina reflectoarelor în ultima perioadă.

Toate aceste momente tensionate înseamnă acum bani frumoși care intră în buzunarele părinților.

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns să câștige sume nesperate într-o perioadă în care mulți nici nu visează la asemenea bani. Mai ales că perioada de pandemie a însemnat pierderea locurilor de muncă pentru mulți români sau tăieri de salarii. Nici pentru cei doi cunoscuți cântăreți lucrurile nu au stat tocmai pe roze. Din cauza restricțiilor, taraful Clejanilor s-a văzut nevoit să stea pe bară o lungă perioadă. În tot acest timp, a mai explodat și scandalul în care figură principală a fost fiul lor, Fulgy.

Dar exact în momentul în care mulți se uitau uimiți și se întrebau când își vor revenii Clejanii, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

S-a dat liber la organizarea de nunți și botezuri. În consecință, au început să fie la mare căutare și formațiile care să asigure o bună atmosferă la asemenea evenimente. Și cum de la orice eveniment major nu poate să lipsească și un taraf, Clejanii și-au făcut imediat simțită prezența. Publicitatea venită de pe urma scandalurilor cu Fulgy i-a făcut pe Viorica și Ioniță de la Clejani să realizeze că pot scoate mai mulți bani decât făceau înainte pe cântări.

Astfel încât, taraful Clejanilor și-a mărit simțitor tariful. Cei doi au ajuns să ceară pentru a participa la un eveniment important sume pe care mulți dintre noi nici nu le visează. Mai ales că totul se petrece într-o singură noapte și este vorba doar de câteva ore de muzică. Tariful nu este unul deloc mic.

Cât cer Viorica și Ioniță de la Clejani pentru o noapte de cântare
Pentru o reprezentație standard, Viorica și Ioniță de la Clejani cer nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro. Trebuie spus că sunt artiști, însă, care cer cu mult mai mult pentru o noapte de spectacol. În plus, muli dintre artiști au crescut acum simțitor prețurile, pentru a recupera, probabil, perioada lungă de timp în care nu au mai putut presta la evenimente, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Astfel, când vrei să știi care sunt sumele pe care trebuie să le scoți din buzunar pentru a avea asigurată muzică de petrecere, trebuieb să ai în vedere că cele mai mari nume din domeniu cer chiar și 20.000 de euro pentru un show complet, susține cancan.ro.