Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu internate cu COVID-19

Cunoscuta cântăreață Viorica de la Clejani a fost infectată cu coronavirus și se află internată la Institutul Matei Balș din București. Și artista de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns la spital din cauza COVID.

Viorica de la Clejani se află internată în spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Potrivit unor surse citate de Antena 3, starea sa de sănătate este destul de gravă, dar stabilă.

Cântăreața de muzică lăutărească, în vârstă de 48 de ani, a ajuns la Matei Balș deoarece se simțea rău, în urmă cu aproximativ o săptămână. Viorica de la Clejani nu este vaccinată împotriva COVID-19.

Viorica din Clejani este soția cântărețului de muzică lăutărească, Ioniță, împreună cu care formează grupul muzical cu același nume.

În utlimul timp, familia Clejanilor a fost subiectul mai multor scandaluri de presă, după ce fiul lor mai mic, Fulgy, a fost surprins de poliție consumând droguri. Acesta a ajuns, inclusiv în arest la domiciliu din cauza problemelor cu legea pe care le-a avut.

Zilele trecute, un alt cântăreț de muzică lăutărească și manele, Petrică Cercel, a pierdut lupta cu COVID-19. S-a întâmplat joi, 16 septembrie. Bărbatul a fost infectat cu coronavirus în timpul unui concert, ulterior fiind internat în spital și intubat câteva zile la rând.