Viorel Pleşa a murit la Neptun. Politicianul s-a înecat în timp ce practica kitesurfing

Viorel Pleşa a murit la Neptun în timp ce practica kitesurfing. În vârstă de 36 de ani, bărbatul din județul Ilfov a fost scos din mare inconştient, iar cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze.

Potrivit informațiilor de la fața locului, la un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.

Viorel Pleşa a murit la doar 36 de ani
Viorel Pleşa era un politician USR și locuia în Popești-Leordeni, în județul Ilfov. Acesta era cunoscut drept un împătimit al sporturilor extreme nautice.

În momentul tragediei, se afla pe litoral cu soția sa.

Căsătorit și cu doi copii, Pleșa era pasionat și de politică, fiind candidatul USR-PLUS pentru un post de consilier local în Popești-Leordeni. Viorel Pleșa deținea și un restaurant cu specific italian în București.

Eurodeputatul olandez Hans van Baalen, preşedintele partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), a murit
În luna aprilie a acestui an o alta tragedie a avut loc în lumea politică. Eurodeputatul olandez Hans van Baalen, preşedintele partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), a murit la vârsta de 60 de ani.

Baalen fusese diagnosticat recent cu cancer și era internat într-un spital din Rotterdam. Potrivit unui prieten, starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid în ultimele săptămâni.

În aceeași lună primarul comunei Viziru, Dima Priceputu, a murit după infecția cu COVID-19. Dima Priceputu era infectat cu COVID-19 şi se afla internat de trei săptămâni la Spitalul Clinic de Urgentă Brăila. Totuşi, în urmă cu 14 zile, primarul a fost transferat în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a spitalului.

COVID-19 a lovit din plin lumea politică
Pandemia de COVID-19 a lovit din plin lumea politică. Vorbim despre faptul că de la începutul pandemiei, mai mulţi edili din România şi-au pierdut viaţa ca urmare a infectării cu virusul din Wuhan.