Viorel Lis a văzut moartea cu ochii.

Oana Lis și soțul ei au fost externați recent, după ce au fost infectați cu COVID-19.

Viorel Lis a traversat momente cumplite în spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Fostul edil s-a temut atât de tare că îi va ceda organismul, încât și-a sunat rudele, pentru a-i pregăti locul de veci. Într-un interviu recent, Oana Lis a dezvăluit cum au reușit ea și soțul ei să treacă peste această boală cumplită, dar și cum se simt cei doi acum, la câteva zile de la externare.

Oana Lis: „Este o minune că trăiește!”
Oana Lis a dezvăluit că s-a temut foarte mult pentru soțul ei, din momentul în care a aflat că ambii s-au infectat cu COVID-19.

Vedeta a mărturisit că bărbatul a văzut moartea cu ochii, însă a reușit să treacă cu bine peste boală, din cauza faptului că era vaccinat:

„Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă, dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare, la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare.

Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala.(…) Viorel a trecut pragul critic datorită medicilor și vaccinului, altfel nu văd ce l-ar fi salvat!”, a declarat Oana Lis.