Violeta Bănică este o adolescentă în toată regula. Cum arată acum fiica Andreei Marin

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, s-a transformat spectaculos din copila cu chip angelic pe care o știam cu toții.

Adolescenta urmează să împlinească 14 ani la sfârșitul lui 2021 și pare să le moștenească trăsăturile și talentul părinților ei.

În prezent, Violeta este o elevă de excepție, implicată în foarte multe proiecte, iar în curând va lansa o piesă cu celebrul ei tată.

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate că a divorțat de Ștefan Bănică Jr, acesta i-a lăsat cea mai de preț amintire, și anume pe fiica sa Violeta. Anii au trecut, iar tânăra s-a transformat într-o adevărată domnișoară care este extrem de frumoasă.

Violeta Bănică, o adolescentă în toată regula
Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2006, iar după șapte ani au decis să divorțeze. Cu toate astea, din relația celor doi a rezultat Ana Violeta, o fată extrem de frumoasă care a devenit o domnișoară în toată regula. Violeta s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe rară, fapt care se poate vedea din imaginile postate de mama ei. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, astfel că fiica lui Ștefan Bănică a adunat sute de comentarii pozitive la adresa ei.

Alături de imaginile postate de prezentatoarea tv este scris și mesajul „Fericirea are chipul ei”. Se poate vedea cu ochiul liber că Violeta a moștenit frumusețea părinților ei. În vârstă de 13 ani și jumătate, Violeta arată ca o adevărată prințesă: este brunetă și are ochii albaștri pe care i-a moștenit de la bunica paternă. Fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă imaginile și au remarcat imediat cât de mult a crescut Violeta și cât de frumoasă este.

„Atât de frumoasă și prețioasă! Și Doamne, cât de mult a crescut!”, „Frumoasă mama, frumoasă fiica”, „Doamne, ce ochi are Violeta! Atât de frumosă”, „Wawww, ce mare e fetița! O adevărată domnișoară”, „Sunteți minunate”, „Vă ador mult, Violeta este superbă, dar și mama!”, „Andreea, fetița ta este deosebit de frumoasă. Felicitări. Vă ador!”, „Culoarea ochilor fetiței tale e de vis!” sunt doar câteva dintre cele peste 200 de comentarii.