VIDEO | Șapte persoane au murit în urma prăbușirii unui elicopter în Italia

Un elicopter s-a prăbușit în Italia. Șapte persoane au fost declarate decedate de către autoritățile italiene, anunță agenția de presă Ansa, citată de Reuters.

O tragedie aviatică a avut loc în Italia, șapte persoane au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit la granița dintre Toscana și Emilia Romagna.

Elicopterul a decolat din regiunea Toscana și a dispărut de pe radar când traversa o zonă deluroasă și împădurită în condiții meteo nefavorabile. Autoritățile din Italia au demarat o operațiune de căutare a celor care se aflau în aparatul de zbor.
Șapte persoane au murit în accidentul aviatic
Din nefericire, tot cei care se aflau în elicopter au fost găsiți decedați.

Presa din Italia a transmis că la bordul elicopterului se aflau șapte persoane. Patru dintre acestea erau oameni de afaceri turci care au participat la o expoziție de tehnologii de hârtie.

Scandal general între un grup de români și un grup de bulgari în sudul Italiei
Un adevărat câmp de luptă s-a produs la o terasă din sudul Italiei. Un grup de români și unul de bulgari s-au luat la bătaie. Trei oameni au fost răniți, iar unul se află în stare gravă la spital.

Citeste si: Accident teribil pe Centura Bucureşti. Un tânăr a murit după impactul cu o autocisterna

Conform martorilor prezenți la incident, scandalul ar fi luat amploare în timpul unei petreceri aniversare organizate de un grup de cetățeni bulgari. Trei cetățeni români s-au așezat la masă și s-au luat la ceartă fără nici un motiv cu bulgarii.

Patronul localului a ajuns în stare gravă la spital
Tensiunile au escaladat cu repeziciune la injurii și amenințări, iar în scurt timp scaune, sticle și alte obiecte au început să zboare.

Patronul localului a încercat să aplaneze conflictul, dar a ajuns ulterior în stare gravă la spital.

Trei cetățeni de origine bulgară au fost arestați la domiciliu, iar un român a fost arestat preventiv.