Victor Socaciu este în stare gravă la spital, cu diagnostic Covid-19.

Victor Socaciu se află în stare gravă a spital, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Artistul are plămânii afectați în proporție de 50 %, iar starea lui de sănătate este delicată. Familia lui și prietenii se roagă pentru ca Socaciu să aibă putere să treacă de această cumpănă.

Victor Socaciu infectat cu Covid-19
Artistul se află sub supravegherea medicilor. Informații despre starea lui de sănătate a oferit prietenul și colegul său de breaslă Vasile Șeicaru, cel care ține legătura cu familia lui Victor Socaciu. Potrivit Fanatik, Socaciu nu își dorea să ajungă la spital pentru că se temea de ce era mai rău, fiind afectat de imaginile pe care le-a văzut în ultima vreme la televizor. Pentru că starea lui s-a agravat, artistul s-a văzut nevoit să ceară ajutorul medicilor.

Liliana mea e prietenă cu Brândușa, cu nevasta lui și ea mi-a zis că se știe că este grav. El vrea să vină acasă… Știu că 50% din plămâni sunt afectați, a declarat Vasile Șeicaru pentru Fanatik.

Evenimentul care i-a adus probleme lui Victor Socaciu
Potrivit bunului său prieten, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu a participat la festivalul Om bun organizat anual, din 1991. Anul acesta, evenimentul a avut loc la Breaza, cu un număr limitat de participați și desfășurat în condiții de siguranță. Cu toate astea, Șeicaru crede că sunt șanse mari ca Socaciu să fi luat virusul de acolo.