Viața acestui bunic care își crește singur nepoata s-a schimbat radical. Norocul le-a surâs și lor

Petre Gorodezchi este un bunic în vârstă de 80 de ani care își crește singur nepoata, după ce fiica lui

a vrut să abandoneze fetița în maternitate. Bătrânul nu a fost de acord și a hotărât să aibă el grijă

de micuța Isabela. Chiar dacă nu avea condiții și locuia într-o casă din chirpici, moș Petre s-a

străduit din toate puterile să-i asigure un trai bun fetei. În cele din urmă, însă, celor doi le-a surâs norocul și acum au o casă minunată.

Povestea tristă a lui moș Petre și a nepoatei Isabela a devenit cunoscută în urma unei emisiuni TV.

Bătrânul are doi copii, o fată și un băiat, care nu mai vor să știe de el. Mai mult, fiica sa a născut

o fetiță în urmă cu câțiva ani, pe care a vrut să o abandoneze în maternitate. Însă moș Petre nu a fost de acord cu acest lucru.

Moș Petre, un bunic care își crește singur nepoata
Drama bunicului Petre care își crește singur nepoțica într-o casă de chirpici a impresionat foarte multă lume. Petre Gorodezchi, în vârstă de 80 de ani, a devenit cunoscut după ce povestea sa a fost făcută publică de o televiziune. Bătrânul are doi copii, o fată și un băiat, care l-au părăsit. Mai mult, fiica lui moș Petre a vrut să o abandoneze pe micuța Isabela, însă bunicul s-a împotrivit și a crescut-o singur.

Bărbatul a dezvăluit că nu a avut parte de o viață ușoară. Acesta a fost dezamăgit de fiica sa care a vrut să își abandoneze copilul în maternitate. Acesta a mărturisit că a scăpat de câteva ori de la moarte. Acesta s-a chinuit să termine un liceu și o facultate și de multe ori s-a culcat nemâncat. Oricum, povestea lui moș Petre este asemănătoare cu a bunicii Eugenia, care a fost nevoită să-și crească singură strănepoții.

Povestea tristă a bunicului Petre
Bătrânul poveștește cu tristețe că are doi copii, un băiat și o fată, care nu mai vor să știe de el. Iar pentru suferința pe care i-au provocat-o, bunicul Petre spune că nici el nu mai vrea să știe de ei, mai ales de mama Isabelei.

„De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât. Am scăpat de câteva ori de la moarte. Întotdeauna am spus, Doamne, ajută-ne cum poți! Și ne-a ajutat”, spune cu durere în glas bunicul Petre.

Acesta spune că a terminat liceul aproape singur, dar a făcut și facultatea. I-a fost greu și de multe ori s-a culcat nemâncat, însă consideră că școala e baza ca să ajungi om. Iar fără educație, moș Petre e convins că nu poți să faci mare lucru. Totodată, el îndeamnă pe oricine să nu-și uite părinții și bunicii și să facă tot posibilul să le aline bătrânețea.

„Nu uitați de părinții și bunicii care v-au dus de mânuță la grădiniță. Duceți-vă la ei de ziua lor de naștere, de ziua lor de nume și felicitați-i. Nu uitați că v-au dus în brațe. Oriunde ați fi în lume, dați-le un telefon, schimbați câteva cuvinte cu dânșii. Nu uitați, că e un mare păcat”, a mărturisit bunicul Petre.

Cum arată acum casa
Bunicul Petre și Isabela au trăit o lungă perioadă de timp într-o casă dărăpănată din chirpici din cauza situației financiare pe care o aveau. Casa se află în Brănești, Ilfov, și avea două camere reci, cu o bucătărie cu pereții crăpați și un tavan care stătea să cadă. Opt ani de zile s-au chinuit să trăiască acolo. Însă echipa emisiunii le-a întins o mână de ajutor bunicului Petre și Isabelei și le-a transformat casa într-un loc superb. Schimbarea casei este una radicală, iar acum cei doi pot trăi într-un loc sigur și în care simt căldura „de acasă”.

„Îmi doresc să fiu sănătos și să fie Isabela sănătoasă. Să îmi drămuiesc banii pe care îi am să putem să trăim onorabil. Mulțumim din suflet”, a transmis acest bunic de toată lauda care își crește singur nepoata.