Vești rele despre Alexandru Arșinel. Starea actorului este tot mai instabilă

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Actorul este din nou în stare gravă, iar

în ultima vreme a stat mai mult la spital decât acasă. Maestrul are probleme serioase de sănătate, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre starea lui.

Alexandru Arșinel nu ar fi deloc bine

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, după ce s-a simțit rău. Are probleme grave de sănătate,

mai ales din punct de vedere cardiac motiv pentru care în acest moment este sub strica supraveghere a medicilor și nu poate fi lăsat să plece acasă prea curând.

Surse din apropierea sa au declarat că nu este bine deloc după ce a ajuns la spital, dar tratamentul de la clinica respectivă l-a ajutat oarecum și se văd câteva rezultate. Actorul ar fi foarte deranjat de faptul că nu are liniște și este mai mereu pe drumul de acasă la spital, dar se bucură de sprijinul prietenilor și apropiaților, care mereu se interesează de starea lui.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze din spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, potrivit B1 TV.

Actorul nu mai este deloc în putere, iar vârsta înaintată își spune tot mai mult cuvântul. Apropiații sunt foarte îngrijorați, mai ales pentru că maestrul nu se mai poate îngriji deloc singur și obosește foarte repede. Are această problemă deja de mult timp și lucrurile nu par să evolueze în bine.

Nu se știe exact când va fi externat marele actor, dar cert este că trebuie să fie supravegheat atent de către cadrele medicale. Pe lângă problemele cardiace, mai are și alte afecțiuni, iar toate acestea l-au slăbit considerabil.