Vești bune pentru românii care lucrează. Adio, mască de protecție la locul de muncă

Florin Cîțu a propus ca în birourile în care tot personalul este vaccinat să nu se mai poarte mască de protecție.

Vineri va avea loc o ședință a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate.

Cîțu a anunțat că vineri va avea loc o şedinţă a comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate. El a propus ca în toate birourile în care persoanele sunt vaccinate împotriva COVID-19 să nu mai fie purtată masca de protecţie. Măsura poate intra în vigoare de la 1 iunie 2021.

El a mai propus pentru şedinţa de vineri ca evenimentele private să poată fi organizate doar cu persoane vaccinate, începând tot cu 1 iunie.

„Când ne vom vaccina. Este iarăşi o propunere pe care am făcut-o pentru Comitetul interministerial pentru vineri, pentru a avea evenimente private doar cu persoane vaccinate. De la 1 iunie.

Avem o ţintă, trebuie să nu grăbim lucrurile, să le permitem oamenilor să se vaccineze”, a afirmat Cîţu, întrebat când vor putea fi organizate evenimente private.

Ce a transmis premierul Florin Cîțu
„Cel mai bun stimulent este revenirea la normalitate, o viaţă fără mască, în care să putem să circulăm liber, oricând, oriunde. Acesta este cel mai bun stimulent, nu cred că este nevoie de altceva. Noi am oferit companiilor în România centre de vaccinare, în companii se poate face acest lucru.În acelaşi timp,