Veste DEZASTRU pentru Vlad Voiculescu

Subiectul Vlad Voiculescu pare să fi acaparat toată atenția publică, iar desfășurarea forțelor de luni dimineață arată premizele unui scandal imens în Sănătate.

Guvernul a transmis luni un comunicat de presă în care arată că documentul invocat de Vlad Voiculescu nu a ajuns la cabinetul prim-ministrului, la Registratura Generală sau la Secretariatul General al Guvernului.

Mai mult, se cercetează atribuirea falsă a caracterului oficial.

Guvernul a transmis luni că documentul invocat de Vlad Voiculescu este cercetat pentru atribuirea falsă a caracterului oficial. Reacția vine după informațiile apărute în presă cu privire la existența unui document transmis în atenția lui Florin Cîțu, referitor la constituirea respectivului grup de lucru.

Mai mult, premierul Florin Cîțu a dispus și verificarea tuturor actelor care au fost emise de fostul ministrul al Sănătății, precum și de secretarii de stat in ultimele patru luni.

Prezentăm mai jos comunicatul integral al Guvernului
„Informațiile apărute în presă cu privire la existența unui document transmis în atenția premierului Florin Cîțu, referitor la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătății privind verificarea raportărilor zilnice privind evoluția pandemiei COVID-19 sunt false și lipsite de fundament.