Usturoi în vin roșu vindecă peste 100 de boli

Acest remediu naturist combina proprietatile benefice ale usturoiului cu cele ale vinului rosu, din

care rezulta o bautura capabila sa previna mai multe boli, curata sangele, intareste sistemul imunitar,

elimina colesterolul rau, imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular, elimina sarea in exces din organism, creste rezistenta la efort, da energie si lupta impotriva diverselor infectii.

Usturoiul, inul si mierea, o combinatie care ucide raceala!

Insa, mai presus de toate, acest remediu are puternice proprietati de prevenire si combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Iata de ce ai nevoie:
– 12 catei de usturoi;
– 1/2 litru de vin rosu de calitate.

– Se cojeste usturoiul si se amesteca cu o jumatate de litru de vin intr-un borcan de sticla.

Recomandam folosirea usturoiului romanesc de la tarani si nu pe cel chinezesc din supermarketuri care

are un continut de arsenic mai ridicat si proprietati terapeutice scazute, potrivit frunza-verde.ro.

De asemenea puteti taia usturoiul in doua, se va macera mai bine si elixirul va fi mai puternic insa gustul este mai putin placut de catre unele persoane.

Ce te scapa de mirosul de usturoi:

– BORCANUL (închis ermetic) se tine la macerat si se depoziteaza timp de doua saptamani intr-un loc

protejat de lumina soarelui. In tot acest timp, vasul se agita de 2-3 ori zilnic.

– In cele din urma, se filtreaza lichidul si se depoziteaza intr-un recipient opac.