UPDATE Semifinala Chefi la cuțite sezonul 9! Drumul spre finală

Chefi la Cuțite a ajuns la prima semifinală a show-ului din sezonul 9.

Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a calificat direct în semifinala de astăzi, 14 iunie 2021, după ce a câștigat ultimul battle al emisiunii. 9 concurenți sunt în total în drumul spre marea finală Chefi la cuțite, sezonul 9, care va fi difuzată, miercuri 16 iunie 2021.

Semifinala Chefi la Cuțite LIVE UPDATE, 14 iunie 2021
UPDATE, ora 23:10 – Așteptarea va fi mai lungă decât credeam, abia mâine aflăm cine sunt finaliștii.

UPDATE, ora 22:46 – Concurenții au început să gătească alături de susținătorii lor care le-au votat prima farfurie din prima probă.

UPDATE, ora 22:40 – Chef Florin Dumitrescu pune capăt speculațiilor de pe internet. Într-un mesaj postat pe Facebook vorbește despre câștigător și lasă să se înțeleagă că nu este Narcisa.

UPDATE, ora 22:16 – În proba a doua din semifinala Chefi la cuțite, familia va ajuta concurenții să găteacă preparatele!

UPDATE, ora 22:10 – Concurenții din semifinala Chefi la Cuțite, drumul spre Finală, și-au cunoscut jurații, respectiv familiile lor care le-au acordat note în această seară.

UPDATE, ora 21:58 – Chef Cătălin Scărlătescu este dezamăgit de farfurii pentru că nu au respectat tema – Gustul copilăriei. La fel și jurații care dau note foarte mici.

UPDATE, ora 21:54 – Urmează o mare surpriză pentru concurenții din platou, vor afla cine i-a jurizat. Ei fiind păcăliți de Irina Fodor că sunt jurijați de angajați ai Antenei 1. Familiile își vor face apariția în platoul Chefi la cuțite, iar emoțiile își vor da frâu liber.

UPDATE, ora 21:47 – Celebra tocană a lui mamaie, făcută de Narcisa, n-a fost ca cea gătită prima dată. Jurații, dar și chefii spun că lipește sarea. Notele primite n-au fost mari, din ce s-a putut vedea în imaginile transmise de Antena 1.

UPDATE, ora 21:42 – Încep să apară problemele, concurenții care au folosit ingrediente greu de găsit pe vremea copilăriei, primesc punctaje mici. Trufele din farfuria lui Ștefan n-au fost pe gustul juraților.

UPDATE, ora 21:35 – Concurenții au terminat de gătit prima probă a serii. Familiile acestora le vor juriza farfuriile. Reamintim că prima probă a constant în a găti un preparat care să le aducă gustul copilăriei juraților. Chef Scărlătescu spune că proba este dificilă pentru că puțini vor ține minte să gătească simplu, ca în copilărie, și vor avea tendința să aducă tot felul de reinterpretări și artificii, care vor face ca preparatul să nu mai fie unul din copilărie.

UPDATE – Prima probă primită de cei 9 concurenți a fost să gătească ceva din gustul copilăriei, pentru care au și primit timp suplimentar. Au la dispoziție 90 de minute. Ce nu știu concurenții Chefi la Cuțite este că vor fi jurați de propriile familii. Irina Fodor, le-a transmis că jurizarea va fi făcută de angajați ai postului Antena 1.