UPDATE. Noi informații privind starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „„E în stare gravă, nu mai vorbește””

Starea lui Traian Băsescu s-a înrăutățit. E în stare gravă și nu mai vorbește, a dezvăluit un apropiat de-ai fostului președinte, Lucian Iliescu, potrivit RomâniaTv.

Cătălin Lucian Iliescu, fost senator și apropiat al lui Traian Băsescu, a dezvăluit că starea fostului șef de stat este una gravă.

„ E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbeste, si-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat

internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea ”, a declarat Lucian Iliescu.

Știre inițială
„ Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a

elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris.

O stare pulmonară destul de gravă

A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară

obstructivă. Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța.

A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă.
Citeste si: Vladimir Putin, dezlănțuit. Ce decizie cruntă a luat. „Încearcă să anuleze o țară întreagă, veche de 1.000 de ani”

Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație ”, a spus Adina Anghelescu, potrivit Antena3.

Traian Băsescu a suferit un AVC
Fostul președinte al României a ajuns în Capitala Franței cu un avion privat, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, potrivit unor surse apropiate familiei.

Citeste si: Băsescu a colaborat cu securitatea

Această veste vine în contextul în care joi, 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis oficial că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Surse din anturajul lui Băsescu au tras concluzia că fostul președinte ar fi suferit un accident vascular cerebral pe fondul stresului, după ce a primit vestea condamnării din partea magistraților ICCJ.