Unde s-a refugiat Anamaria Prodan, în plin scandal și divorț.

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Deși a mai avut probleme, nimic nu se compară cu scandalul în care este implicată acum din cauza soțului ei, Reghe, care a anunțat că urmează să divorțeze.

Presupusul divorț ocupă prima pagină a tabloidelor și impresara nu mai poate suporta stresul, motiv pentru care a plecat din țară.

Actualizare – Anamaria Prodan este de negăsit, Reghe o caută îngrijorat. Nimeni nu știe unde a fugit impresara.

Anamaria Prodan a plecat peste hotare
Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. De când soțul ei a declarat public că vor divorța, a început un mare scandal , care pare că nu se mai termină. Soția lui Reghe încearcă să-i convingă pe toți că între ei nu se pune problema de divorț, dar apar tot mai multe semne că în căsnicia lor sunt probleme.

Anamaria și Reghe sunt împreună de 15 ani și au o familie frumoasă. În ultima perioadă s-a tot vorbit despre divorțul lor și problemele pe care le-ar avea în căsnicie, dar niciodată nu au recunoscut că este adevărat. Totuși, Laurențiu a anunțat în urmă cu aproximativ două săptămâni că urmează să divorțeze, lucru negat de Anamaria.

Pentru a scăpa de stres și probleme, sexy-impresara s-a retras într-o vacanță în afara țării. Grecia este destinația Prodancăi, care pare să se simtă foarte bine și deja a publicat prima imagine din locul de vis în care a ajuns. Nu se știe cu cine este acolo, dar este un semn că ea chiar se distrează.

Anamaria Prodan a strâns o avere alături de Reghe
Anamaria Prodan spune că nu se poate despărți vreodată de Reghe, pentru că au construit un imperiu atât în ceea ce privește familia, cât și averea lor. Într-adevăr, au strâns o mulțime de bani împreună.

Anamaria Prodan mărturisea în urmă cu ceva timp că nu vrea ca nimeni să știe exact despre ce bani este vorba, dar averea ei, fără cea a soțului, se ridică la zeci de milioane de euro, poate chiar 100.

“Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.”, mărturisea Anamaria Prodan.