Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: „Inima lui nu a mai rezistat”

Amurit Alex Dragomir, un vlogger român, care era stabilit în Anglia, unde devenise și celebru. Adolescuntul în vârstă de 17 ani avea probleme cu inima și, din păcate, nu a rezistat.

Înainte de a se stinge din viață le-a transmis fanilor său un mesaj sfâșietor.

A murit Alex Dragomir, un adolescent în vârstă de doar 17 ani care a devenit cunoscut odată ce a ajuns în Marea Britanie. În mediul online era cunoscut ca Sir Kipsta și avea zeci de mii de urmăritori pe YouTube și pe Twitter.

Tânărul se confrunta cu probleme grave la inimă și nu a rezistat în urma unei operații. Adolescentul a trecut printr-o operație grea, care ar fi durat nu mai puțin de șapte ore, însă, din păcate inima lui nu a rezistat. Anunțul decesului a fost făcut de sora lui.

„După cum știți deja, fratele meu a murit astăzi. El a trecut printr-o operație grea de șapte ore, dar inima lui nu a mai putut rezista. Cerul a câştigat încă un înger. Alex era stânca mea, era totul pentru mine[…]. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care l-ați susținut pe Alex”, a transmis sora lui.

„Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine’, au fost ultimele cuvinte ale tânărului pentru fani.