Un turist a fotografiat momentul in care Roxana Donisan este atacata de rechin in Egipt! Ce apare in imagini

Un turist a fotografiat momentul in care Roxana Donisan este atacata de rechin in statiunea Hurghada din Egipt. Dezvaluirile au fost facute de tatal romancei si spune ca din imagini se observa clar faptul ca nimeni nu a avut curajul sa sara in apa sa o salveze pe fiica lui.

Persoana care a alertat autoritățile în momentul în care românca a fost atacată de rechin este aceeași persoană care a filmat întreg momentul.

Tatăl victimei este cel care a făcut aceste mărturisiri.

Roxana Donisan era îndrăgostită de această stațiune. A găsit o ofertă pe ultima sută de metri și a decis să plece în Egipt. Era a treia oară când vizita stațiunea respectivă, însă iată că a avut parte de un sfârșit cutremurător.

Roxana Donisan era angajată la Direcția de Finanțe Suceava. Era plecată singură în vacanță. Nu reușise să își găsească sufletul pereche, așa că prefera să plece în aceste sejururi de una singură, să se relaxeze.

În momentul în care a fost atacată de rechin, femeia înota. Tatăl ei a povestit că a reușit să ajungă până la mal, însă, din nefericire, leziunile ei erau incompatibile cu viața, potrivit monitorulsv.ro.

Tatăl victimei a mai povestit că nimeni nu a avut curajul să o salveze pe Roxana Donisan. El și soția au primit vestea cea cruntă de la consulul din Egipt. Li s-a prăbușit întreaga lume când au aflat că este vorba despre fiica lor.

Și colegii de la locul de muncă sunt de-a dreptul șocați de moartea cumplită a tinerei.

”Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. (…) Când a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și a întrebat dacă locuiește aici, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat și n-a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a spus că e vorba de fata noastră. De la societatea de turism mi-au spus ce mi-a spus și consulul. Am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem”, a explicat tatăl victimei.

Roxanei îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Părinții ei și-au dat seama că fiica lor a murit, după ce a fost atacată de rechin, urmărind știrile la televizor.