Un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu verișoara de 81 de ani ca să scape de armată

Autoritățile ucraniene investighează un tânăr despre care se crede că s-a căsătorit cu verișoara sa, în vârstă de 81 de ani, pentru a scăpa de serviciul militar.

Între cei doi veri este o diferență de vârstă de 57 de ani
Alexander Kondratyuk, în vârstă de doar 24 de ani, susține că a început să dezvolte sentimente pentru verișoara sa, trecută deja de respectabila vârstă de 80 de ani. Femeia suferă de un handicap, însă

Alexander neagă afirmațiile conform cărora căsătoria a avut loc doar pentru a scăpa de serviciul militar.

Armata este obligatorie în Ucraina, existând, totuși, câteva excepții. Spre exemplu, un bărbat căsătorit cu o femeie cu handicat care poate dovedi atât căsătoria, cât și starea proastă de sănătate a

soției, cu documente oficiale, este scutit de serviciul militar. Căsătoria celor doi a avut loc într-un sat din apropierea orașului Vinnitsa din zona de Vest a Ucrainei.

Zinaida Illarionovna, proaspăta mireasă în vârstă de 81 de ani, a declarat jurnaliștilor că are un soț foarte bun care o îngrijește ca la carte. Totuși, vecinii femeii au declarat că tânărul nici nu locuiește în zonă. Unul dintre vecini a comunicat unei televiziuni locale că Illarionovna este, mai degrabă, vizitată de nepoții și de surorile ei, și nicidecum de soț.