Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles. Bărbatul s-a dus la Palatul Buckingham: „Father, Papa, help!”

Un bărbat din Sighișoara susține că este fiul nelegitim al prințului Charles și, pentru a-și cere drepturile, bărbatul a mers chiar la Palatul Buckingham.

Un român a ajuns viral pe internet după ce a postat pe Facebook un filmuleț din fața palatului Buckingham, spunând că este fiul prințului și că are și dovezi în acest sens.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Și acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu”, a spus bărbatul.

Pentru a se face auzit și pentru a ajunge la presupusul său tată, românul a început să strige în fața palatului: “Father, father! Papa! Help, help!”

Postarea a ajuns virală, având peste 5.000 de like-uri și de aprecieri. Internauții au comentat în număr mare și dacă unii i-au adresat cuvinte urâte, alții au gustat momentul din plin și au zis că e doar un pamflet.

De asemenea, bărbatul este cunoscut și pe platforma TikTok, unde își surprinde urmăritorii cu momente umoristice.