Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare.

Este primul sezon în care Grecia a ridicat în totalitate restricțiile de călătorie, iar turiștii români au luat cu asalt plajele elene. Aceștia aleg să călătorească aici pentru peisajele de vis și prețuri mult mai accesibile decât cele de pe litoralul românesc.
O imagine cu un român pe o plajă din Thassos, care pare să aibă după el un bidon cu vin adus de acasă, a provocat reacții copioase printre internauți. Mulți dintre ei nu s-au putut abține și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai spumoase.
Imagine cu românul care se afla pe plaja Psili Ammos din Thassos a făcut adevărate ravagii pe rețelele de socializare, adunând sute de reacții și comentarii care mai de care mai amuzante.
În fotografia care a fost postată de un utilizator pe grupul de Facebook „Forum Thassos” se poate vedea cum bărbatul cară după el ceea ce pare a fi un bidon cu vin alb adus de acasă.
Însă, reacțiile și comentariile spumoase ale internauților nu au întârziat să apară, unele dintre ele fiind mai mult decât savuroase.
Imaginea a fost postată alături de textul: „Când vii însetat la plajă”
Acestea sunt doar o parte dintre comentariile savuroase:
„WOW! Oare ce era acolo?”
„Si uite asa ne facem de ras “acasa” la altii!!”
„Suc de mere pentru copiii din plaja”
„Pt. copilași”
„Vii cu viile…
însetații cu ulei de măsline cu STF 50″
„Cunoști romanii, dintr-o mie…..”
„E ulei de bronzat! Câta răutate!”
„Thassos transformat în Eforie”
„Da ce aveți cu omul, sunteți invidioși că nu ați plecat și voi cu vinul la pachet din RO?”
Un român de 25 de ani, dispărut în apele mării în Lefkada
Un român este de negăsit, după ce a dispărut în apele mării în Lefkada. Acesta a dispărut duminică, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Autoritățile elene încearcă să îl găsească.
Nici până la această oră nu a fost găsit bărbatul de 25 de ani care a dispărut duminică la prânz aproape de marginea plajei Mylos. Două nave ale Gărzii de Coastă, cu asistență de la Preveza, precum și un scafandru, încearcă să găsească un indiciu pentru a-l localiza pe tânărul român.
Martorii spun că au fost valuri foarte mari în cursul zilei de duminică și că plaja respectivă nu are alocat serviciu de salvamari.