Un nou cuplu după Survivor 2022? Elena Chiriac ar avea o relaţie cu Alex Delea. Vestea-ŞOC pe care a dat-o chiar sexy-bruneta

Elena Chiriac, finalista de la Survivor 2022, pare cea mai în vogă vedetă feminină a momentului. Curajul, determinarea, ambiţia şi frumuseţea au scos la suprafaţă o nouă prezenţă sexy ce, deja, face furori în showbiz.

Bruneta s-ar putea transforma într-un „trofeu” pentru băieţii cu bani şi faimă, dar, deocamdată, Elena spune că şi-ar da inima unui singur tânăr: Alex Delea.

Elena Chiriac s-ar implica într-o relaţie cu Delea
Finalista Survivor 2022 a acceptat provocarea lui Cătălin Măruţă. Ea a avut de ales între Alex Delea, TJ Miles sau Ionuț Popa, foștii colegi de la Survivor, pentru a spune cu cine ar accepta să fie într-o relație. „Alex Delea”, a spus ea.

„Dacă ai fi obligată să te măriți mâine cu un bărbat celebru din România, care ar fi alegerea ta?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. Ei bine, aici răspunsul a fost altul: Connect-R.

Elena Chiriac a ales să fie cât se poate de sinceră și nu a evitat răspunsul. „Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R”, a spus ea, care a continuat. „Gusturile nu se discută. L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani. Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”.