Un microbuz plin cu români s-a răsturnat în Olanda. Sunt mai mulți morți și răniți

Accident cumplit în Olanda, în care a fost implicat un microbuz plin cu români plecați la muncă.

Doi români au murit și alți șapte au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau românii, muncitori sezonieri, s-a izbit violent de autoturismul condus de o șoferiță.

Un microbuz plin cu români, accident violent în Olanda

Cetățenii români se îndreptau spre locul de muncă, când microbuzul lor a fost lovit puternic de un alt autoturism. Românii circulau pe un drum cu prioritate, când de pe o stradă laterală a ieșit un autoturism condus de o tânără de 23 de ani din Olanda.

Aceasta nu s-a asigurat la intraraea pe drumul principal, așa că a acroșat foarte violent microbuzul în care se aflau cetățenii români. Impactul a fost fatal pentru doi pasageri din microbuz, pe când alte șapte persoane au fost duse de urgență la spital.

În urma impactului, doi români au murit și alți 7 au fost răniți grav

În accident au murit doi bărbați de 44 de ani, respectiv 25 de ani. Una din cele două persoane a murit la locul impactului, iar cea de-a doua, la spital.

 Ceilalți șapte români și șoferița care a provocat accidentul rutier au fost duși în stare gravă, la spital. Accidentul a avut loc pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei.

Polițiștii din Olanda au deschis o anchetă pentru a se vedea exact condițiile în care s-a produs tragicul eveniment rutier și cine se face vionovat.