Un medic nutriționist a devenit tată la vârsta de 83 de ani. Care este singurul său regret: ”Nu dramatizez, doar…”

Un medic nutriționist în vârstă de 83 de ani a devenit în urmă cu câteva luni tată pentru a treia oară. Soția sa a rămas însărcinată la vârsta de 35 de ani, în urma unui tratament de fertilitate pe care l-a urmat. Bărbatul este în al nouălea cer de fericire de când cel mic a venit pe lume, însă are un singur regret.
Medicul argentinian a devenit tată la 83 de ani. Nu este prima dată când devine părinte, căci mai are încă doi copii, în vârstă de 55, respectiv 47 de ani. Lunile trecute, a venit pe lume cel de-al treilea copil.
Un medic nutriționist a devenit tată la vârsta de 83 de ani
Estefania Pasquini, soția nutriționistului, a rămas însărcinată după un tratament. Medicul argentinian a fost cât se poate de fericit în momentul în care a aflat că va deveni tată pentru a treia oară.
Cu toate acestea, trecerea ireversibilă a timpului l-a făcut să regrete faptul că nu va petrece prea mulți ani alături de fiul său.
„Din păcate, nu îl voi putea vedea pe Emilio crescând”, a povestit medicul.
Fiul cel mic al bărbatului are acum doar nouă luni, însă tatăl lui a dorit să se asigure că va avea un viitor strălucit. A angajat un profesor particular, pentru a-l învăța pe copil limba chineză, de două ori pe săptămână.
Deja îl învață pe fiul său limba chineză
Medicul a explicat că cel mic învață limba chineză prin joacă și cântec, pentru a se obișnui. Bărbatul în vârstă de 83 de ani este sigur că așa îi va fi mai ușor copilului să învețe limba în anii care urmează.
„Vorbind, cântând și jucându-se cu el, se poate obișnui cu sunetele chinezei. Acest lucru va fi mai ușor pentru ei să învețe limba mai târziu. Nu știu dacă o va folosi cu adevărat, dar chineza este limba viitorului”, a spus bărbatul.
Bărbatul a mai mărturisit că este implicat activ în educația lui. Potrivit Observator.ro, prima sa soție, Monika Arborgast, a murit în 2017, iar medicul are și trei nepoate. Este un supraviețuitor al cancerului de colon.
”Cât sunt încă aici, vreau să îl pregătesc cât pot de bine. Îl încurajez să se târască și înregistrez mesaje pe care să le asculte mai târziu. Nu dramatizez, doar înregistrez realitatea vieții. Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui”, a mai spus medicul.
Medicul a avut și o carieră de-a dreptul impresionantă. De-a lungul anilor, a scris peste 50 de cărți.