Un interpret de muzică populară a murit la 43 de ani, la scurt timp după ce se părea că operația i-a rezolvat problemele

Marius Elcu, interpret de muzică populară, în vârstă de 43 de ani, a decedat după ce s-a confruntat cu probleme de stomac. El suferise o intervenție chirurgicală.

Marius Elcu, un interpret de muzică populară, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a suferit o intervenție chirurgicală la stomac.

El a avut probleme în ultima perioadă, așa că operația s-a impus. Originar din localitatea Vorona, Marius Elcu locuia în Italia, dar a venit în România pentru a-și rezolva neajunsurile provocate de sănătate.

Necazurile au început după o hemoragie digestivă
El a fost internat la finalul lunii iunie la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, din Botoșani. Suferise o hemoragie digestivă, iar medicii au fost nevoiţi să îl opereze de urgenţă, pentru a-i salva viața. După operaţie, sănătatea cântărețului a părut că se îmbunătăţeşte. El a fost diagnosticat de specialiști cu un ulcer duodenal penetrant.

Problemele au reapărut, s-au agravat, iar Marius Elcu nu a mai putut fi stabilizat și ținut în viață, în ciuda eforturilor pe care le-au depus medicii
Însă, problemele au apărut din nou și după câteva săptămâni a fost internat din nou în spital, în stare foarte gravă, cu hemoragie digestivă. Acesta a ajuns pe secţia de reanimare, însă din păcate, la data de 27 iulie, dar organismul i-a cedat. În ciuda eforturilor depuse pentru a-l salva, medicii au trebuit să constate decesul pacientului, conform bzi.ro.

Mesaj de condoleanțe: „A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer”
„O voce minunată, ce te liniştea sufleteşte, un caracter bun, un dascăl minunat. A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer. Respectul şi onoarea i se citeau pe chip. Drum lin către îngeri, dragul nostru Marius!”, este unul dintre mesajele transmise în mediul on-line, după dispariția fulgerătoare a interpretului de muzică populară. Comunitatea din Italia, în care trăia Marius Elcu, dar și localitatea natală, Vorona, sunt în doliu după aflarea tristei vești.