Un cunoscut actor român, găsit mort în casă: „Sergiu, dragule drag, ce triști ne lași”

Este doliu la Teatrul Național din Târgu Mureş, după ce Sergiu Marocico, un cunoscut actor din cadrul instituției culturale, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Dâmbu Pietros. Potrivit unor surse, tânărul de 34 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Sergiu Marocico era tatăl unei fetițe.
Tragedia a fost descoperită ieri, la orele serii, după ce, în cursul zilei, Sergiu ar fi fost implicat într-o altercație în familie și era căutat de polițiștii de la IPJ Mureș, relatează Observator.
Din primele date, se pare că tânărul actor se afla în procedură de divorț cu soția și exista chiar un ordin de interdicție pentru acesta de a se apropia de femeie. Potrivit jurnaliștilor punctul.ro, ieri, Sergiu Marocico și-ar fi bruscat soția, apoi a fugit, și-a închis telefonul în jurul orelor amiezii și a dispărut.
Cea care a alertat poliția a fost soția tânărului, iar agenții au început să-l caute. Au mers la domiciliul său din cartierul Dâmbu Pietros, dar apartamentul părea să fie gol. Câteva ore mai târziu, informațiile primite din diferite surse i-au condus pe polițiști înapoi la locuința actorului.
La orele serii, când într-un final au descins în apartament, actorul a fost găsit inconștient, iar medicii de la SMURD l-au declarat decedat.
Ce spune Poliția din Mureș
„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.
Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.
Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.
Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.