Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale.

Un băiețel în vârstă de cinci ani a fost lovit ușor de o mașină de poliție, pe o stradă din Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Minorul, care nu era supravegheat de vreun adult, ar fi ieșit în fugă din curtea unui imobil de pe strada Palanca și s-a lovit de mașina la volanul căreia se afla un agent de poliție.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 12:40.

În urma incidentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a băiețelului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații amănunțite.
La locul incidentului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet.

Agentul aflat la volan este încadrat în M.A.I. din 2012
Agentul de poliție care se afla la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, agentul de poliție care se afla la volanul autospecialei este încadrat în M.A.I. încă din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.
La sfârșitul săptămânii trecute, un polițist din Capitală a lovit două fetițe de 11 ani pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, mai exact pe bulevardul Laminorului. Una dintre fetițe, Raisa, a fost accidentată mortal, impactul fiind extrem de violent. Lucian Bode a informat, luni, că polițistul era într-o misiune pentru verificarea populației, însă aceasta nu avea caracter de urgență.

Raisa și Marina au fost accidentate violent pe trecerea de pietoni
Imaginile tragediei au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt tulburătoare. Cele două fete se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit din plin, cu violenţă.

Minora care a supravieţuit iimpactului a fost aruncată la câţiva metri de trecerea de pietoni. A reuşit să se ridice singură. Pe cealaltă fetiță, agentul de poliție a luat-o pe capotă şi a mers aşa 50 metri. Apoi acesta a frânat, fetița a zburat de pe autospecială şi a căzut la pământ.

După impact, individul a fost preluat de colegii lui şi dus la secţie. Acolo, singurele lui cuvinte au fost că: ,,pur şi simplu am văzut-o pe capotă”.