Un câine a mers 50 de kilometri pentru a se întoarce la stăpânii care l-au abandonat

Lady, un Labrador bătrân, a rămas în memoria comunității după ce a parcurs peste 50 de kilometri pentru a se întoarce la familia care l-a abandonat. Povestea câinelui a început în 2012, când stăpânul său a murit, iar Lady a rămas fără un cămin.

După moartea stăpânului său, Lady a fost adoptat de o familie care, în cele din urmă, a decis să îl abandoneze. Motivul invocat a fost comportamentul său agresiv față de câinii de talie mică. Însă, în ciuda acestui fapt, Lady a demonstrat o loialitate extraordinară, întorcându-se la familia care l-a abandonat după ce a mers pe jos o distanță de peste 50 de kilometri.

Din nefericire, nici fapta sa impresionantă nu a reușit să îi sensibilizeze pe fosta familie, care a menținut decizia de abandon. Noul stăpân a încercat să îl dreseze, dar Lady și-a manifestat dorința de a se întoarce la familia care, deși l-a abandonat, a rămas în inima sa.

Povestea lui Lady a impresionat o lume întreagă, demonstrând faptul că loialitatea și atașamentul unui câine față de familia sa pot depăși orice obstacol, chiar și suferința abandonului.