Ultimele ediții Chefi la cuțite. Trei nume vehiculate pentru premiul de 30.000 de euro

Duminică, la Chefi la cuțite, are loc ultimul battle, iar luni și marți sunt semifinalele de dinainte de marea finală, mult așteptată de către fanii emisiunii.

În competiția pentru marele premiu au rămas cei mai buni dintre cei mai buni. Se strâng rândurile la Chefi la cuțite, iar tensiunile ating cote maxime.

Trei nume vehiculate pentru premiul Chefi la cuțite – sezonul 9
În competiția Chefi la cuțite au rămas 11 concurenți care luptă pentru marele premiu. Fanii emisiuni fac tot felul de pronosticuri pentru finala Chefi la cuțite. Toți concurenții sunt buni și este greu de spus cine va fi cel care va fi desemnat câștigătorul acestui sezon și va intra în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro.

Pe grupurile de socializare sunt vehiculate trei nume de potențiali câștigători ai acestui sezon. Este vorba despre Narcisa, Alexandru Bădițoaia, ambii din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu și Ștefan Borleanu – concurentul lui Florin Dumitrescu.

Concurenții rămași în competiție sunt: Narcisa, Valentina și Alex din echipa lui Cătălin Scărlătescu/ Victorina, Elena, Ricky și Dorin din echipa lui chef Sorin Bontea/ Cătălin, Keed, Florin și Ștefan din echipa lui Florin Dumitrescu.

Sezonul 9 Chefi la cuțite – cele mai multe battle-uri din istoria show-ului culinar
Sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite a avut și o premieră, respectiv cel mai mare număr de battle-uri din istoria competiței, aproape dublu față de celelalte sezoane.

Duminică, 13 iunie 2021, Antena 1 difuzează ultimul battle din acest sezon, luni și marți au loc două semifinale, iar marea finală este miercuri și va fi difuzată în locul emisiunii iUmor.

Foarte lung sezonul 9 și încă nu s-a terminat! Nici măcar nu este ultimul battle, este penultimul. S-a gătit mult, au fost multe dueluri individuale. Tragem de noi pentru că realizăm că o să ne fie dor de echipele pe care le avem acum, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 9 Chefi la cuțite a avut-o prezentatoare pe Irina Fodor, care a venit la cârma emisiunii în locul Ginei Pistol, aflată în concediu de maternitate. Gina se va întoarce pe micile ecrane, cel mai probabil, din sezonul 10 al show-ului culinar de la Antena 1.