ULTIMA ORA! Vaccinarea cu AstraZeneca, SUSPENDATĂ în Europa!

În plină campanie de vaccinare, autoritățile din mai multe țări au luat decizia de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca. Care este motivul?

Deși inițial autoritățile au dat asigurări că toate vaccinurile existente la momentul actual pe piață sunt sigure și

nu prezintă un pericol pentru populație, acum, mai multe țări din Europa au luat decizia de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca.

Care este motivul?

Decizie de ultimă oră! Ce țări au oprit vaccinarea cu AstraZeneca și care sunt motivele pentru care autoritățile au luat această măsură?

Danemarca a luat decizia de a suspenda utilizarea vaccinului Oxford AstraZeneca în cadrul campaniei naționale de vaccinare. Specialiștii în sănătate au constatat că acesta ar putea avea efecte secundare grave.

Se pare că ar fi vorba despre apariția unor cheaguri de sânge fatale, motiv pentru care autoritățile din domeniul sănătății vor să investigheze în ce măsură efectele secundare au legătură cu injecția.

„Autoritățile din domeniul sănătății au suspendat, din cauza măsurilor de precauție, vaccinarea cu AstraZeneca în urma unui semnal al unui posibil efect secundar grav sub formă de cheaguri de sânge fatale.