ULTIMA ORA! Fiul Mădălinei Manole A Împlinit 12 Anișori. Fratele Artistei, O…

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, duce o luptă crâncenă cu Petru Mircea, cumnatul lui, care nu îl lasă de ani de zile să își vadă nepotul, pe băiețelul regretatei artiste.

Puștiul a împlinit vârsta de 12 ani pe 8 iunie, iar Marian Manole și fiul său, Mihăiță, nu l-au mai văzut de când a murit cântăreața, pe 14 iulie 2010.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, care s-a prăpădit în urmă cu 11 ani, de ziua ei, pe data de 14 iulie 2010, se luptă din răsputeri cu Petru Mircea, pentru a-și vedea nepotul.

Petru Mircea Jr. a împlinit pe data de 8 iunie, vârsta de 12 ani, iar familia artistei nu l-a mai văzut pe băiețel de când era un bebeluș. Relațiile dintre familia artistei și Petru Mircea s-au deteriorat după moartea

cântăreței, iar părinții acesteia au murit cu dorul după nepotul lor. Tatăl cântăreței a murit toamna trecută, de Covid, iar mama sa a decedat de cancer în urmă cu patru ani.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns!

Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo!

Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, ne-a declarat Marian Manole, care a publicat pe Facebook o urare și un

filmuleț de ziua nepotului: “La mulți ani, băiatului Mădălinei, nepotul meu, Petru Junior, care astăzi (n.r. 8 iunie) împlinește 12 ani!

Îi urez să fie sănătos, să crească mare și frumos, ca mama lui, și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!”.