ULTIMĂ ORA. BĂRBATUL DIN HUȘI DAT DISPĂRUT JOI A FOST GĂSIT ÎNTR-O VIE, LA MARGINEA ORAȘULUI, CU PICIOARELE GOALE

Ion Burlacu, bărbatul de 43 de ani dat dispărut de familie în cursul zilei de joi, a fost găsit vineri seară, la marginea orașului Huși, într-o vie.

Acesta era în picioarele goale și tremura de frig.

De asemenea, hainele cu care era îmbrăcat erau murdare și pline de ciulini.

Ion Burlacu dispăruse de acasă de o lună, însă familia a anunțat abia joi Poliția. În tot acest timp, rudele au încercat să afle unde este. Acesta ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu. Oamenii legii au intrat imediat în alertă.

Potrivit vremeanoua.ro, polițiștii au avut informații că bărbatul s-ar ascunde într-o vie, la marginea orașului Huși. Pentru că era întuneric, agenții au început să-l strige, iar la un moment dat cineva le-a răspuns. Era chiar cel dispărut!

Bărbatul era în picioarele goale și tremura de frig. În plus, hainele cu care era îmbrăcat erau murdare și pline de ciulini. O ambulanță l-a transportat la spital, pentru îngrijiri. Apropiații lui Ion Burlacu susțin că acesta avea încă de mic o sensibilitate, acutizată în timp de anumite probleme medicale.

Peste 83.000 de persoane au dispărut în ultimii 30 de ani
Potrivit unui raport prezentat de Poliția Română în 2020, peste 2.400 de persoane care au fost date dispărute în ultimii 30 de ani nu au mai fost găsite. 340 dintre acestea aveau sub 18 ani. Din 1990 au dispărut, în total, peste 83.000 de persoane.

“În perioada 01.01.1990 – 11.02.2020 au fost înregistrate, la nivel național, un număr de 83.754 cazuri de dispariție (persoane majore și minori). Din totalul de 83.754 nu au fost găsite un număr de 2.418 persoane (majori și minori)”, se arată în datele transmise de Poliția Română.