Ultima Oră! Toți oamenii și l-au făcut degeaba până acum!

Milionarul aruncă încă o declaraţie controversată care face vâlvă printre oameni.

De altfel, Gates este prima persoană care a vorbit de pandemie cu mai mulţi ani în urmă.

Bill Gates aruncă BOMBA despre vaccinul împotriva Covid-19.

Acesta trage semnalul de alarmă acum că s-ar putea să avem nevoie de o a treia doză de vaccin antiCOVID.

Bill Gates aruncă BOMBA despre vaccinul împotriva Covid-19.

Am putea avea nevoie şi de a treia doză de vaccin COVID, se intreabă dacă nu ar fi nevoie şi de o a treia doză de vaccin antiCOVID pentru a face față noilor tulpini ale coronavirusului.

Mai mult decât atât, acesta subliniază şi faptul dacă nu cumva avem nevoie chiar de alte vaccinuri care să poată face față noilor provocări aduse de coronavirus.

”Întrebarea este: avem nevoie doar de o acoperire foarte largă cu vaccinul actual, avem nevoie de o a treia doză a acestuia sau avem nevoie de un vaccin modificat?”, se întreabă miliardarul.

Bill Gates spune că în opinia lui populația trebuie să se vaccineze atâta timp cât virusul va circula pe pământ. El subliniază că este nevoie de rapeluri, poate nu în fiecare an, dar a spus că oamenii trebuie să se vaccineze

Pentru ABC, Bill Gates a spus că răspândirea teoriilor despre vaccinuri este ”tragică dacă împiedică oamenii să poarte măști sau îi deturnează de la acceptarea vaccinului”.

Numărul persoanelor vaccinate a depăşit sâmbătă numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti COVID.