Ulei de păpădie, care îndepărtează rapid orice durere

Păpădia este una dintre cele mai vindecătoare plante medicinale, toate părțile sunt folosite pentru vindecare.

Frunzele sale tinere sunt o salată excelentă pentru detoxifierea de primăvară, adică reglează metabolismul, purifică sângele și stomacul. Medicina tradițională recomandă utilizarea lor împotriva diabetului.

Rădăcina de păpădie are cel mai mare efect de vindecare. Detoxifică ficatul și astfel oferă sprijin întregului organism. Consumul de ceai de rădăcină de păpădie poate vindeca hepatita B în 6 săptămâni.

Acestea sunt câteva dintre beneficiile frunzelor: conțin antioxidanți, tratează crampele stomacale, îmbunătățesc vederea, conțin vitamina A și B12.

Uleiul de păpădie este considerat a fi cel mai puternic ca efect asupra organismului. Îl poți pregăti cu ușurință acasă.

În medicina populară coreeană, florile sunt folosite și pentru a trata ulcere, infecții, tuberculoză, eczeme și pentru a îmbunătăți circulația sângelui.

În America, uleiul de păpădie este foarte apreciat, deoarece poate trata durerile de artrită, guta, chisturile mamare, durerile articulare și multe altele.

Uleitorul ulei de păpădie este întotdeauna bun pentru că are un efect foarte relaxant și analgezic. Calmează durerile de spate, durerile de cap, rigiditatea gâtului și inflamația pielii.

Culorile au un efect deosebit asupra pieptului. Utilizarea regulată a acestui ulei relaxează profund țesutul din sân. Când este aplicat regulat pe sân, uleiul oferă o mai bună stare de bine, întărește sistemul imunitar și protejează împotriva cancerului.

Durerea toracică, chisturile, fibromul și mastopatia sunt afecțiuni comune care afectează multe femei din întreaga lume.

Durerea în piept este adesea cauzată de chisturi – saci plini cu lichid care își schimbă forma și dimensiunea în timpul ciclului menstrual. Sunt moi și mobile atunci când le atingi, dar dacă sunt foarte pline de apă pot fi grele și pot provoca dureri atunci când le atingi.

Când uleiul de păpădie este folosit împreună cu ceaiul din rădăcină de păpădie, ajută la eliminarea infecțiilor, ameliorează umflarea sânilor și reduce numărul de chisturi la nivelul sânului.

Florile de păpădie conțin lecitină, a cărei aplicare locală ajută la psoriazis.

Uleiul de flori de păpădie poate fi folosit pentru a masa corpul și pentru a reduce stresul în întregul corp.

Ingrediente necesare:

flori de papadie
500 ml ulei de in de calitate superioara (sau migdale, caise, masline, susan sau struguri)
Umpleți două treimi din borcan cu flori și turnați ulei deasupra. Acoperiți borcanul cu tifon și fixați-l cu o bandă de cauciuc. Așezați borcanul într-un loc cald și însorit timp de două săptămâni sau până când florile devin maro. Strecurați uleiul și turnați-l într-o sticlă întunecată sterilizată. Păstrați uleiul într-un loc întunecat și răcoros.

Dacă vi se pare mult să așteptați două săptămâni, puteți pregăti untul într-un mod diferit. Umpleți două treimi din borcan cu flori și adăugați uleiul selectat. Se pune intr-o cratita pe baie de apa si se incinge la cea mai mica temperatura timp de aproximativ 30-60 de minute.

Dacă puteți menține cea mai scăzută temperatură pentru o perioadă mai lungă, atunci uleiul va fi mult mai puternic.

Puneti amestecul inapoi in borcan si lasati-l o zi la soare, apoi strecurati. Deși aceasta este o rețetă rapidă, se recomandă să o faceți încet.

Aplicare: aplicati o cantitate mica de ulei pe zona dureroasa si masati de cateva ori pe zi.

Este important să incluzi o varietate de legume în dieta ta pentru a asigura un aport diversificat de nutrienți. Dacă ai anumite condiții de sănătate sau preocupări alimentare, este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.