Tzanca Uraganu’ va deveni tătic! Lambada, mamă pentru a doua oară: ”Da, este însărcinată”

Tzanca Uraganu’ este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, iar drept dovadă stau zecile de milioane de vizualizări de pe Youtube.

Cântărețul se bucură de un succes enorm, iar piesele lui sunt ascultate de românii de pretutindeni.

Artistul este cunoscut și pentru viața amoroasă destul de tumultuoasă. Tzanca și Lambada au împreună o fetiță, iar acum urmează să devină din nou părinți. Artistul a fost împreună cu Mădălina Miu, însă pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Recent, Tzanca s-a afișat cu o brunetă sexy, Marymar, cea care l-a făcut să renunțe definitiv la căsnicia cu Mădălina. Ei bine, există o vorbă în popor: face ce face, dar tot acasă se întoarce!

Iată că acum Lambada este din nou însărcinată, acest lucru fiind confirmat de prietenele apropiate ale frumoasei blondine. Lambada apare în mai multe clipuri pe TikTok, având burtică de gravidă, iar internauții curioși din fire, au luat-o la întrebări.

”E însărcinată cu Tzanca?”, întreabă o tânără.

”Normal că e cu Tzanca, ce întrebare e asta?”, răspunde prietena Lambadei.

” E gravidă Lambada?”, întreabă o altă internaută.

”DA”, răspunde apropiata soției lui Tzanca Uraganul.

Tzancă Uraganu’, cadouri extravagante pentru fiica de numai trei ani
Pentru manelist nicio femeie nu este mai importantă ca propria fiică. Tzancă Uraganu a dezvăluit că fetița sa se bucură de toată atenția lui, ba chiar este determinat să-i îndeplinească orice dorință cele mici.