Tzancă Uraganu, un nou apel disperat pentru Sorina Manelista.

Din păcate, starea de sănătate a Sorinei Manelista nu este deloc una bună. Femeia se zbate în continuare între viață și moarte și are nevoie urgentă de o operație la o clinică renumită din Turcia. Tzancă Uraganu a lansat din nou un strigăt de ajutor și a îndemnat pe toată lumea să o ajute pe Sorina Manelista.

Tzancă Uraganu este, deocamdată, singurul nume din lumea manelelor care i-a sărit în ajutor Sorinei Manelista. Chiar ea l-a sunat, zilele trecute, povestindu-i despre situația limită în care se află.

Tzancă Uraganu, un nou apel disperat pentru Sorina Manelista

Manelistul nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut imediat un anunț pe rețelele de socializare cu privire la starea ei de sănătate. Astăzi, Tzancă Uraganu a revenit cu un nou mesaj de-a dreptul cutremurător.

I-a rugat, din nou, pe toți cei care i-au ascultat muzica Sorinei, toate persoanele care au invitat-o la evenimente sau toți românii care o admiră să încerce să o ajute din punct de vedere financiar, cât se poate.

„Sorina, care după cum știe bine toată lumea, trece printr-o stare foarte gravă, cred că ar trebui să îi dăm cu toții o mână de ajutor, de la lăutari până la cei care ați fost bucurați de prezența ei la petreceri. Cu toții, țigani, români, fiecare om are și el problemele lui, ale lui, vedeți și voi cum stă treaba”, a spus Tzancă Uraganu.

Mai mult decât atât, pentru a le da peste nas gurilor rele, Tzancă Uraganu a explicat că și el a ajutat-o deja pe Sorina Manelista și că o va ajuta în continuare, însă nu este dispus să acopere întreaga sumă.

De câți bani are nevoie Sorina Manelista pentru a se face bine

Manelistul a spus că nu are o relație apropiată cu Sorina Manelista. Cei doi s-au văzut în trecut la câteva evenimente și de atunci se respectă reciproc, așa că manelistul nu a putut rămâne indiferent la trauma prin care trece Sorina Manelista.

Marea dragoste a lui Nicolae Guță are nevoie urgent, în primă fază, de suma de 10.000 de euro, pentru a ajunge cât mai repede în Turcia.

„Cred că ar trebui cu toții să încercăm să o ajutăm să ajungă în Turcia, să facă o operație. Eu chair am fost sunat personal de Sorina și de la ea am aflat cum este și în ce stare este”, a adăugat manelistul.