Trist! Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian.

Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară care a murit sâmbătă dimineață, la 61 de ani, este dus astăzi, 10 noiembrie, pe ultimul drum.

Veniți în număr mare să își ia la revedere de la artistul lor preferat, oamenii s-au călcat în picioare să facă poze sicriului. Până la scandal a fost doar un pas.

Cântărețul de muzică populară urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin, însă starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid. Tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a

fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița acolo unde s-a și stins din viață. Astăzi, mii de oameni au venit la înmortântarea lui Petrică Mîțu Stoian.

Așa cum puteți vedea și în imaginile din galeria foto de mai sus, fanii lui Petrică Mîțu Stoian au venit în număr mare la înmormâtarea interpretului mort prematur.

Atunci când sicriul a fost scos din incinta Teatrului Național Marin Sorescu oamenii și-a dorit să facă o poză cu sicriul artistului lor favorit, înghesuindu-se spre el. Rugămințile bărbatului desemnat să se ocupe de pază au fost deșarte și s-a trezit într-o situație pe care a controlat-o cu greu.

„Vă rog, mergeți mai în spate’, se aude repetat în materialul video publicat de Oltenia TV și preluat de Star Popular. Nervoasă că nu poate ajunge la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian chiar atunci când are loc înmormântarea, o femeie a strigat. „Să vină poliția locală’, spune aceasta în timp ce alți apropiați ai artistului încercau să îi țină pe curioși departe de sicriu.

„Ai grijă la aștia cu telefonul care filmează sicriul. Da-i mai în spate. Vă rog, mergeți mai în spate’, mai spune disperat bărbatul care încerca aproape fără succes să îi țină pe oameni departe de sicriu.

În jurul orei 13.00, Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a fost scos din interiorul teatrului din Craiova. Sutele de oameni au aplaudat zgomotos, ca un ultim omagiu adus maestrului.

Cei prezenți au strigat un mesaj emoționant, spunând că Oltenia nu-l va uita niciodată pe regretatul interpret de muzică populară: „Petrică, Oltenia nu te va uita!”. În aceste momente, cortegiul funerar al solistului se îndreaptă către Biserica Mântuleasa din Craiova. Acolo se va ține slujba de înmormântare.

În urmă cu puțin timp, slujba de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian s-a încheiat. Sicriul cu trupul lui neînsuflețit al celebrului interpret de muzică populară se va îndrepta către cimitirul Ungureni, acolo unde va fi îngropat.

Sicriul lui Petrică Mîțu Stoian are capac frigorific
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian are capac frigoric. Acesta a fost închiriat de către familia regretatului artist. Pentru el, rudele maestrului au scos o sumă considerabilă de bani.

Potrivit aceleiași surse, capacul frigorific de la sicriul lui Petrică Mîțu Stoian a fost închiriat cu 200 de lei pe oră. Membrii familiei nu s-a uitat însă la bani, dorindu-și ca să-l conducă pe artist pe ultimul drum așa cum se cuvine.

După moartea fulgerătoate a lui Petrică Mîțu Stoian, se pare că au apărut primele rezultate ale necropsiei. Conform acestora, cântărețul ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă.

Totodată, s-a descoperit că regretatul artist a suferit de mai multe complicații post-covid, cum ar fi: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant scrie viva.ro