TRIST! Cu ce regret a murit Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu s-a stins astăzi din viață după o luptă grea cu boala. Cu ce regret a murit marele actor și ce i-a spus fiicei lui înainte cu doar câteva zile de a pleca din această lume.

Cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viață, Ion Dichiseanu i-a spus fiicei sale ce își dorește cu nerăbdare,

însă din păcate marele actor nu va mai putea să facă asta, deoarece în jurul orei 15:00 a plecat dintre noi.

Regretul cu care Ion Dichiseanu a murit. Ce voia el să facă după externarea din spital
Ioana Dichiseanu, fiica acestuia, publicase pe pagina sa de socializare un mesaj prin care le spunea urmăritorilor săi să facă o rugăciune pentru părintele ei deoarece starea sa de sănătate nu era tocmai bună.

El i-a spus fiicei sale că își dorește să-și strângă nepoțica de mână, așa cum făcea de fiecare dată, însă totul va rămâne doar un regret cu care actorul a plecat la ceruri.

”Între Anastasia și tata este o legătura specială. Se iubesc, se înteleg… În această poză. Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primavara sufletului sau” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gandurile și rugaciunile

pentru ca tata sa vina curând și sănatos acasă și să i se îndeplineasca dorința”, spunea fiica lui Ion Dichiseanu pe Facebook.

Ion Dichiseanu se infectase cu o bacterie

De mai bine de trei luni de zile, Ion Dichiseanu se afla internat în spital cu probleme foarte grave de sănătate. Actorul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasa din Capitală, acolo unde a decedat, după ce s-a infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilatereală.

Din păcate, actorul s-a stins în această după amiază, iar acum familia acestuia se pregătește de înmormântare. scrie spynews.ro