Tren De Persoane, Deraiat La Iaşi

Un tren de călători care merge pe ruta Iași – Hârlău a deraiat, vineri, anunță România TV. Trenul a ieșit de pe șine în zona Podul Ilioaei. Nu se știe momentan dacă există persoane rănite.

Tren deraiat la Iaşi.

În urmă cu puțin timp a avut loc un incident în județul Iași. Din primele informații, se pare că un tren de călători Iași – Hârlău a sărit de pe șine în localitatea Podu Iloaiei.Călătorii aflați în garnitură s-au speriat, dar deocamdată nu avem informații despre persoane rănite.

Trenul ar fi sărit de pe șine într-o curbă.

Vom reveni cu detalii şi imagini

11 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat pe 29 iunie. Circulația pe ruta Pașcani-Iași a fost oprită.

Circulația feroviară a fost întreruptă pe relația Pașcani – Iași, din cauza deraierii, între stațiile Sârca – Podu Iloaiei, a 11 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, potrivit CFR SA.

Cinci trenuri de călători au fost afectate de întreruperea traficului feroviar între staţiile de cale ferată Sârca şi Podu Iloaiei (Iaşi – Paşcani), după ce 11 vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat miercuri după – amiaza, potrivit CFR Călători.

Astfel, IR 1832 Cluj Napoca – Galaţi şi IR 1543 Braşov – Iaşi staţionează în Târgu Frumos şi vor traversa zona afectată cu tracţiune Diesel pe firul 2 de circulaţie, R 6463 Iaşi – Paşcani, R 5606 Suceava Nord – Iaşi ai căror călători sunt transbordaţi cu mijloace auto pe distanţa Sârca – Podu Iloaiei şi retur, iar R 6441 Iaşi – Paşcani staţionează în Iaşi.