Trăiește o umilință maximă! Ea e vedeta înșelată de toți iubiții. Tocmai a aflat că tatăl fetiței sale a făcut un copil cu altă femeie

Khloe Kardashian, sora mai mica a celebrei Kim, pur și simplu nu are noroc în dragoste.

Toți bărbații din viața ei au înșelat-o și au umilit-o, iar ultima veste primită nu face decât să înrăutățească și mai tare lucrurile.

Tristan Thompson fostul ei iubit și tatăl fetiței sale, a făcut un copil cu o altă femeie în timp ce încă erau împreună.

Khloe Kardashian a fost înșelată ani la rând de soțul ei, Lamar Odom, pe care l-a iertat de fiecare dată. Până când lucrurile au scapăt de sub control. Nici după despărțirea de acesta, alegerile ei în materie de bărbați nu au fost mai bune.

Când credea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a început să o însele cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detatiile acestor infidelități. “Cireașa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat și a publicat poze în exclusivitate. Deși au împreună o fetiță de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.

Însă, din păcate, umilința nu s-a încheiat aici. Tocmai s-a aflat că Thaompson a devenit tată pentru a treia oară cu o femeie cu care a înșelat-o pe Khloe. Mama, Maralee Nichols, antrenoare personală, l-a dat în judecată pe baschetbalist pentru pensie alimentară și cheltuielile din timpul sarcinii. Thompson ar fi insistat ca femeia să facă avort și susține că au avut relații intime o singură dată, lucru negat de Nichols și avocații ei.

Baschetbalistul spune că nu va fi implicat deloc în viața copilului și că nu îi va da femeii niciun ban.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au păstrat legătura și sunt văzuți adesea împreună de dragul fiicei lor.