Tragedie pe scena politică românească – A murit un important membru PSD

Zi neagră pe scena politica românească, după ce un important membru din PSD s-a stins din viață, luni.
Tragedie în politica românească, după ce un important membru din PSD s-a stins din viață, luni, la 66 de ani.
Octavian Negotei, fost primar al comunei Adunați, a încetat din viață, luni, la vârsta de 66 de ani.
Negotei deținea funcția de consilier local și făcea parte din Partidul Social Democrat Prahova. Tragicul anunțul a fost făcut public de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, pe pagina de Facebook.
Octavian Negotei a deținut mai multe mandate de primar al comunei Adunați, începând din 2000 până în 2020. În 2020 a candidat pe listele PSD și a obținut un mandat de consilier local în comuna Adunați.
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a postat, luni, un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.
„Un om bun, despre care mi-este foarte greu să vorbesc la trecut. Colegul nostru, domnul Octavian Negotei a trecut în neființă, lăsându-ne amintiri frumoase și un exemplu de om dedicat comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia îndurerată!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

A murit una dintre cele mai apreciate profesoare, la doar 44 de ani

Lectorul universitar Ionela Duduță, de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța, a murit după o lungă suferință, la vârsta de 44 de ani.
Tragicul anunț a fost făcut public chiar de către Facultatea de Litere pe pagina de socializare.
”Colega noastră, lect.univ.dr. Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.
Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.
Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris colegii profesoarei pe Facebook.