Tragedie pe litoralul românesc! Un copil de doar doi ani a căzut de la etajul 3 al unui hotel celebru

O tragedie de proporții a avut loc la un hotel de pe litoralul Mării Negre. Mai exact, în stațiunea Eforie Nord, o fetiță de doar doi ani a căzut de la etajul trei și a ajuns la spital în stare extrem de gravă. Din fericire, micuța nu a decedat, dar starea ei este una severă.

Incident tragic în Eforie Nord

O copilă în vârstă de doar doi ani a căzut de la etajul trei al hotelului Delfinul din staţiunea Eforie Nord. Nu se cunosc prea multe despre incident, dar cert este că micuța ar fi fost observată de un turist, care a găsit-o pe aceasta în iarbă în jurul orei 11.30 și ar fi sunat imediat după ajutoare.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, iar fetița a fost transportată de urgență la spital. Din fericire, ea este conştientă în acest moment, dar a suferit traumatisme la cap, la faţă, la mâini şi picioare și starea ei este una destul de gravă, având doar doi ani.

Conform IPJ Constanţa, într-un moment de neatenţie al părinţilor, fetiţa a căzut de la balconul camerei. În prezent nu se cunosc mai multe detalii despre cele întâmplate, dar vom reveni cu informații actualizate imediat ce intrăm în posesia lor.