Tragedie pe calea ferată. O tânără de 22 de ani din Arad a murit strivă de tren.

Viața pentru Gabriela s-a terminat la doar 22 de ani, în propria mașină.

Tânăra din Arad a fost strivită de tren pe calea ferată, ieri după amiaza.

Săptămâna viitoare fata urma să fie cerută de soție.

Gabriela a plecat din această lume la doar 22 de ani, în urma unui accident extrem de grav. Ieri fata din Arad se afla la volanul mașinii sale și a oprit la trecerea la nivel cu cale ferată.

Șoferița a oprit regulementar în fața liniei de tren, însă în momentul în care garnitura s-a apropiat, aceasta a accelerat ineplicabil.

Conducătorul de tren nu a putut să evite impactul și să frâneze, deoarece distanța era mult prea mică. Din păcate tânăra de 22 de ani a murit strivită de tren chiar în mașina sa.

Autoturismul acesteia a fost târât sute de metri pe șină, iar pentru fată nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul.

Fata urma să fie cerută de soție săptămâna viitoare
Pentru Gabriela, săptămâna viitoare ar fi trebuit să aibe loc cel mai frumos moment din viața sa. Tânăra de 22 de ani urma să fie cerută de soție.

Aceasta era într-o relație cu un tânăr, iar băiatul îi cumpărase recent inelul de logodnă pe care urma să i-l ofere în câteva zile. Din păcate acum nu va mai putea face acest lucru, iar familia și iubitul ei trebuie să o conducă pe Gabriela pe ultimul său drum.