Tragedie la Iași. Doi tineri au murit într-un cumplit accident de circulație

La fața locului au ajuns rapid mai multe echipaje de la SMURD și de la Pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi tineri.

Accientul a avut loc pe raza localității Cornul Luncii, județul Iași. Din informațiile de la fața locului, cei doi tineri care au murit, aveau 22 și 18 ani, și circulau cu un autoturism BMW.

Este cunoscut faptul că aceste autoturisme au tracțiune pe spate iar la cea mai mică bruscare de volan, mașinile își pierd controlul și sunt foarte greu de condus.

În mașină se mai aflau alți trei tineri, care au suferit răni grave și au fost transportați la spital.

Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari. La un moment dat, autoturismul BMW a ajuns pe marginea drumului și s-a răsturnat pe plafon. Cei doi care au murit nu aveau centurile de siguranță puse, și au suferit răni grave. Deși medicii de la SMURD s-au chinuit la fața locului să îi resusciteze, manevrele efectuate nu au dat rezultatul scontat.

Alt accident grav, tot la Iași
Tot în județul Iași a avut loc un alt accident grav de circulație, între un autotren și un autoturism. Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost destul de puternică, mașina fiind proiectată în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în zona orașului Tâtgu Frumos și nu se cunosc pentru moment date cu privire la victime.

„În data de 16 august 2021, în jurul orei 05:00, Secția de Pompieri Târgu Frumos a acționat în orașul Târgu Frumos pentru asigurarea măsurilor specifice în urma unui accident rutier produse între un autotren și un autoturism. A rezultat o singură victimă, care a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași”, au precizat reprezentanții ISUJ Iași.