Tragedie in Romania! Anuntul facut de George Buhnici: Va rog sa nu share-uiti imagini cu accidentul

Tragedie in Romania! Pilotul Adrian Raspopa a murit sambata, 4 septembrie, la Raliul Iasiului!

Acesta a lovit cu masina un cap de pod de pe traseu! La putin timp dupa tragedie, George Buhnici a postat un mesaj cutremurator pe Instagram.

Masina consusa de Adrian Raspopa, in care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod din zona Handambu, in timpul celei de a doua proba a Raliului Iasiului.

La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj medical, insa a fost necesara interventia unui elicopter SMURD pentru transportarea pilotului, ranit grav, la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

Potrivit medicilor, pilotul era in stare critica, intrand in coma. El a suferit leziuni severe la nivelul bazinului, a abdomenului, dar si la nivelul capului. Medicii au facut eforturi sa-l tina in viata, dar, din pacate, pilotul a decedat.

Copilotul Cosmin Diacu se afla in afara oricarui pericol, dar va fi supus unor investigatii medicale suplimentare.

La scurt timp de la tragedie, George Buhnici a postat pe Instagram o fotografie cu pilotul Adrian Raspopa si a scris un mesaj cutremurator: “Rămas bun, Adi! Un sportiv și un caracter deosebit. Fără cuvinte mari, Adi chiar a fost un om aparte, de multe ori, într-o mașină prea mică. Condoleanțe familiei și celor care l-au cunoscut. Multă sănătate copilotului său, Cosmin Diacu. PS Din respect pentru Adi, vă rog să nu share-uiți imagini cu accidentul”.
\